Мабуть, млинці на рисовому борошні відрізняються від звичайних лише складом, вони також виходять тонкими, смачними і ароматними. Тільки потрібно пам’ятати про те, що після кожного млинчика тісто треба перемішувати, інакше борошно осяде на дно.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Рисова мука біла – 200 гр.
  • Молоко коров’яче – 200 мл
  • Яйце – 2 шт.
  • Цукор-пісок – 2 ст. л.
  • Сіль – 1 щіпка
  • Ванілін – за смаком
  • Олія соняшникова – 3 – 4 ст. л.

Процес приготування:

Почнемо готувати млинці на рисовому борошні. Збийте яйця з цукром і сіллю. Додайте молоко та соняшникову олію, ще раз перемішайте.

Всипте частинами рисове борошно, додайте ванілін, замісіть тісто.

На сковороді розігрійте невелику кількість соняшникової олії. Влийте черпаком або ложкою тісто, сформуйте млинець і обсмажте з двох сторін. Випікайте млинці, поки не закінчиться тісто. Перед тим, як влити тісто на сковороду, перемішуйте тісто.

Подавайте млинці зі сметаною, джемом, згущеним молоком на сніданок або полуденок.

Приємного апетиту!

Млинці без борошна Млинці без дріжджів Млинці на молоці Млинці на молоці без дріжджів ПП млинці Солодкі млинці на молоці Тонкі млинці Тонкі млинці на молоці