Ви часто відмовляєте собі в задоволенні поласувати млинцями, тому що не хочете стояти біля плити і вдихати аромати задушливої сковороди? Тоді представлений вашій увазі рецепт буде вельми до речі. Млинці, приготовані в духовці, є фінським національним блюдом, смакові якості яких зовсім не гірше тих, до яких ми звикли з дитинства.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Яйце – 2 шт.
- Молоко коров’яче – 300 мл
- Борошно пшеничне – 1 склянка
- Масло рослинне – 4 ст. л.
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
- Сіль – 0.5 ч. л.
Процес приготування:
Як приготувати млинці в духовці? У глибоку миску висипаємо борошно. До неї додаємо яйця, цукор, сіль, 150 мл. молока, рослинна олія. Все перемішуємо.
Вливаємо до загальної маси залишився молоко і знову все перемішуємо.
Духова шафа необхідно розігріти до двохсот градусів. Потім відправити туди тісто, рівномірно розподіливши його по поверхні дека. Блін повинен випікатися протягом двадцяти хвилин. У процесі запікання на тесті будуть утворюватися великі горби.
Коли млинець буде готовий, звертаємо його в рулет і порційно нарізаємо.
Якщо є бажання такі млинці можна начиняти різними начинками, або подавати до них сметану, варення, масло.
Млинці без дріжджів Млинці на 1 літр молока Млинці на Масляну на молоці Млинці на молоці Млинці на молоці без дріжджів Млинці на молоці з яйцями Оригінальні млинці на Масляну Російські млинці