Апетитні і поживні млинці, фаршировані фаршем – дуже ситне і смачне блюдо, яке чудово підходить для сніданку, обіду або ссобойки на роботу. Ці млинці прекрасні як в гарячому, так і в холодному вигляді – спробуйте


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Борошно пшеничне – 10 – 12 ст. л.
  • Яйце – 2 шт.
  • Цукор-пісок – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Сода харчова – 1 щіпка
  • Молоко коров’яче – 0,5 л.
  • Масло вершкове – 50 гр.
  • Яловичина – 0,5 кг
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Зелень – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком

Процес приготування:

Як почати готувати млинці фаршировані фаршем? Промийте і очистіть цибулину, а потім дрібно порубаєте її.

Лук обсмажте в олії на помірному вогні, до золотистого відтінку.

В сковороду з цибулею відправте яловичий фарш, посічену зелень і вершкове масло. Обсмажуйте м’ясо до готовності на помірному вогні.

Через 10-20 хвилин ваша начинка для млинців буде готова.

В тепле молоко додайте ще трохи вершкового масла і розтопіть його.

Яйця розведіть з борошном в окремій мисці.

Додайте до цієї суміші трохи солі і цукру, влийте молоко з маслом і перемішайте.

На плиті розігрійте сковороду з рослинним маслом.

З розпеченої сковороди злийте надлишки олії в миску з тестом і добре перемішайте.

На розігріту сковорідку вилийте приблизно пів черпаком тіста і почніть піч перший млинець.

Приблизно через хвилинку переверніть млинець і готуйте ще близько півхвилини.

Готовий млинець перемістіть на блюдо.

Викладіть на середину млинця ложку м’яса з гіркою.

Почніть загортати блін.

З’єднайте краї млинця над начинкою.

Сформуйте рулетик або конвертик – як вам більше до смаку.

Перший млинець готовий і його можна їсти або відкласти в іншу страву, щоб загорнути інші млинці.

Коли всі млинці будуть нафаршировані м’ясом, можете подавати їх до столу або залишити для ссобойки в контейнері.

Млинці без дріжджів Млинці класичні Млинці на 1 літр молока Млинці на молоці без дріжджів Млинці на молоці класичні ПП млинці Солодкі млинці на молоці