Рецепт приготування млинців з червоною ікрою є безпрограшним варіантом, якщо ви перебуваєте в пошуках простого блюда, яке разом з тим не може не викликати захоплення ваших гостей. І все завдяки начинці, червоній ікрі, яка є прямою асоціацією з розкішшю і добробутом. Щоб ваші близькі змогли насолодитися цією прекрасною закускою, не обов’язково потрібно володіти видатними кулінарними навичками.
Інгредієнти: на 10 порц.
- Сухі дріжджі – 25 гр.
- Борошно пшеничне – 10 ст. л.
- Молоко коров’яче – 0.5 л.
- Яйце – 3 шт.
- Масло вершкове – 100 гр.
- Ікра червона – 200 гр.
- Сіль – за смаком
- Цукор-пісок – 4 ч. л.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування млинців з червоною ікрою? Підготуйте продукти, які знадобляться вам для приготування млинців з ікрою.
В мисці з теплим молоком розмішуємо дві чайні ложки цукру, потім тут необхідно розвести дріжджі і залишити в теплому місці на півгодини.
Тим часом необхідно збити яйця в окремій ємності, з’єднавши їх з цукром, сіллю і вершковим маслом, яке повинно бути злегка підталим.
Якщо в мисці з дріжджами з’явилися пухирці, значить, можна приступати до наступного етапу.
Дріжджі з’єднуємо з сумішшю яєць і масла, вливаємо туди решту молока, борошно. Все перемішуємо до однорідності. В даному випадку наявність грудок не допустимо.
Гарне тісто по консистенції має нагадувати густу сметану. Залишаємо тісто в теплому місці на годину.
Формуємо млинці, рівномірно розподіливши невелику кількість тіста по поверхні сковорідки, і обсмажуємо з обох боків до того моменту, поки не утвориться золотава скоринка.
Остиглі млинці начиняємо червоною ікрою і звертаємо трубочкою. Потім необхідно розрізати млинчик навпіл навскоси, що надасть нашій закуски максимально естетичний вигляд.
Млинці Млинці без соди Млинці на молоці з яйцями Російські млинці