Рецепт приготування млинців з червоною ікрою є безпрограшним варіантом, якщо ви перебуваєте в пошуках простого блюда, яке разом з тим не може не викликати захоплення ваших гостей. І все завдяки начинці, червоній ікрі, яка є прямою асоціацією з розкішшю і добробутом. Щоб ваші близькі змогли насолодитися цією прекрасною закускою, не обов’язково потрібно володіти видатними кулінарними навичками.


Інгредієнти: на 10 порц.

  • Сухі дріжджі – 25 гр.
  • Борошно пшеничне – 10 ст. л.
  • Молоко коров’яче – 0.5 л.
  • Яйце – 3 шт.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Ікра червона – 200 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Цукор-пісок – 4 ч. л.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування млинців з червоною ікрою? Підготуйте продукти, які знадобляться вам для приготування млинців з ікрою.

В мисці з теплим молоком розмішуємо дві чайні ложки цукру, потім тут необхідно розвести дріжджі і залишити в теплому місці на півгодини.

Тим часом необхідно збити яйця в окремій ємності, з’єднавши їх з цукром, сіллю і вершковим маслом, яке повинно бути злегка підталим.

Якщо в мисці з дріжджами з’явилися пухирці, значить, можна приступати до наступного етапу.

Дріжджі з’єднуємо з сумішшю яєць і масла, вливаємо туди решту молока, борошно. Все перемішуємо до однорідності. В даному випадку наявність грудок не допустимо.

Гарне тісто по консистенції має нагадувати густу сметану. Залишаємо тісто в теплому місці на годину.

Формуємо млинці, рівномірно розподіливши невелику кількість тіста по поверхні сковорідки, і обсмажуємо з обох боків до того моменту, поки не утвориться золотава скоринка.

Остиглі млинці начиняємо червоною ікрою і звертаємо трубочкою. Потім необхідно розрізати млинчик навпіл навскоси, що надасть нашій закуски максимально естетичний вигляд.

Млинці Млинці без соди Млинці на молоці з яйцями Російські млинці