В цьому рецепті вам пропонується приготувати млинці зі смачною начинкою з грибів і рису. Найсмачніші млинці будуть з лісовими грибами, наприклад, з лисичками. Але можна взяти і звичайні печериці. Це блюдо ви можете подати на сніданок або, красиво оформивши, – на святковий стіл. Млинці можете приготувати з будь-якого рецепту і на будь-якому тесті, тільки щоб вони були еластичними і начинка у них добре загортали.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Млинці – 10 – 12 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Гриби мариновані – 200 гр.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Рис круглозерний – 4 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати млинці з грибами і рисом? За будь-яким рецептом, який вам більше подобається, спечіть 10-12 тоненьких млинців. Покладіть їх стопкою на тарілку.

Потім приготуйте начинку. Рис зваріть до готовності в підсоленій воді, остудіть. Цибулини почистіть і дрібно наріжте. Нарізану цибулю обсмажте до рум’яного кольору на розігрітому рослинному маслі.

Мариновані або заздалегідь відварені печериці наріжте на тонкі пластинки. Відіжміть з грибів зайву рідину, перекладіть їх на сковорідку до смаженій цибулі і посмажте на невеликому вогні кілька хвилин.

Відварену і охолоджений рис покладіть в окрему мисочку.

рісу перекладіть обсмажені з цибулею гриби, по своєму смаку посоліть, посипте перцем і перемішайте.

На кожен млинець покладіть по ложці приготовленої рисово-грибної начинки і загорніть блін конвертиком.

Млинці з начинкою можете відразу подати до столу або обсмажити їх на вершковому маслі і подати зі сметаною.

Приємного апетиту!

Млинці Млинці без дріжджів Млинці без соди Млинці з грибами Оригінальні млинці на Масляну