В цьому рецепті вам пропонується приготувати млинці зі смачною начинкою з грибів і рису. Найсмачніші млинці будуть з лісовими грибами, наприклад, з лисичками. Але можна взяти і звичайні печериці. Це блюдо ви можете подати на сніданок або, красиво оформивши, – на святковий стіл. Млинці можете приготувати з будь-якого рецепту і на будь-якому тесті, тільки щоб вони були еластичними і начинка у них добре загортали.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Млинці – 10 – 12 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Гриби мариновані – 200 гр.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Рис круглозерний – 4 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати млинці з грибами і рисом? За будь-яким рецептом, який вам більше подобається, спечіть 10-12 тоненьких млинців. Покладіть їх стопкою на тарілку.
Потім приготуйте начинку. Рис зваріть до готовності в підсоленій воді, остудіть. Цибулини почистіть і дрібно наріжте. Нарізану цибулю обсмажте до рум’яного кольору на розігрітому рослинному маслі.
Мариновані або заздалегідь відварені печериці наріжте на тонкі пластинки. Відіжміть з грибів зайву рідину, перекладіть їх на сковорідку до смаженій цибулі і посмажте на невеликому вогні кілька хвилин.
Відварену і охолоджений рис покладіть в окрему мисочку.
рісу перекладіть обсмажені з цибулею гриби, по своєму смаку посоліть, посипте перцем і перемішайте.
На кожен млинець покладіть по ложці приготовленої рисово-грибної начинки і загорніть блін конвертиком.
Млинці з начинкою можете відразу подати до столу або обсмажити їх на вершковому маслі і подати зі сметаною.
Приємного апетиту!
Млинці Млинці без дріжджів Млинці без соди Млинці з грибами Оригінальні млинці на Масляну