Пропонуємо вам ще один варіант приготування млинців – з сирною начинкою. Замість цукру в начинку додамо банан, він відмінно поєднується з сиром, додасть йому солодкість і необхідну муссовую консистенцію. В результаті у нас вийде ніжні тонкі млинці з повітряної муссовой начинкою.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Яйце – 2 шт.
  • Молоко коров’яче – 300 мл
  • Борошно пшеничне – 200 гр.
  • Цукор-пісок – 2 ст. л.
  • Для начинки: –
  • Сир – 200 гр.
  • Банан – 1 шт.
  • Ванілін – 1 ч. л.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування млинців з сиром і бананом? У глибоку миску вибиваємо яйця, додаємо цукор і збиваємо міксером до однорідного стану.

Потім по черзі додаємо в тісто молоко і просіяне борошно. Кожен раз добре вимішуючи, щоб тісто вийшло без грудочок.

Випікаємо млинці на гарячій сковороді з антипригарним покриттям, бажано без використання масла. Для цього перед випічкою першого млинця добре промазуємо гарячу сковороду топленим або вершковим маслом. Виливаємо на сковороду половину ополоника тіста, розподіляємо тісто по сковороді, нахиляючи її в різні сторони. Підсмажуємо млинець до золотистого кольору і перевертаємо. Підсмажуємо млинець із зворотного боку близько хвилини і знімаємо зі сковороди.

Коли млинці готові, ми готуємо начинку. У миску викладаємо сир, додаємо ванільний цукор і нарізаний на кілька частин банан. Всі пюрируем заглибним блендером 3-5 хвилин до утворення однорідної гладкої маси.

Кожен млинець змащуємо начинкою і загортаємо в рулет.

Перед подачею млинці трохи обсмажуємо на вершковому маслі з усіх боків. Подаємо на стіл з гарячим чаєм,

приємного апетиту!

Млинці Млинці без соди Млинці класичні Млинці на молоці Млинці на молоці з яйцями Оригінальні млинці на Масляну Фаршировані млинці з начинкою