Гриби в поєднанні з сиром – це чудове поєднання, яке стане ідеальною начинкою для тонких млинчиків. Чудові смакові якості дуету сиру і грибів – не єдине достоїнство такої начинки. Простота в приготуванні за мінімальну кількість часу, безсумнівно, порадують будь-яку господарку.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Тонкі млинці – 6 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Сир Пармезан – 60 гр.
  • Гливи – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Готувати млинці з грибною начинкою просто! Беремо цибулю. Очищаємо його і нарізаємо невеликими кубиками. Очищену від шкірки моркву натираємо на тертці. Подрібнені овочі обсмажуємо на розігрітій сковорідці з невеликою кількістю рослинного масла.

Овочі обсмажити протягом чотирьох хвилин, не забуваючи постійно помішувати.

Займемося грибами. Їх необхідно ретельно промити, нарізати невеликим кубиком і відправити тушкуватися на сковорідку. Гасити гливи слід на повільному вогні протягом п’ятнадцяти хвилин. Потім викладаємо смажені цибулю з морквою і гриби в окрему миску і з’єднуємо всі з натертим на терці сиром, все посолити і поперчити. Залишилося лише загорніть отриману начинку на млинці. При необхідності начинені млинці можна злегка обсмажити на невеликій кількості рослинного масла.

Млинці Млинці без борошна Млинці без соди Млинці без яєць Млинці з грибами Фаршировані млинці з начинкою