Млинці з ікрою та сиром – справжня прикраса для святкового столу. Така закуска виглядає оригінально і красиво, хоча не має нічого складного в приготуванні. Досить приготувати млинцеве тісто, посмажити млинці і з’єднати їх з начинкою. Приготуйте цю вишукану і смачну страву, здивуйте гостей і рідних незвичайної закускою.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Молоко коров’яче – 250 мл
- Вода – 250 мл
- Яйце – 2 шт.
- Цукор-пісок – 1 ч. л.
- Борошно пшеничне – 150 гр.
- Сіль – 0.3 ч. л.
- Масло рослинне – 3 ст. л.
- Сир вершковий – 200 гр.
- Ікра червона – 120 гр.
- Сметана 20% – 4 ст. л.
Процес приготування:
Як почати готувати млинці з ікрою та сиром? У глибоку миску вбиваємо яйця, додаємо сіль та цукровий пісок, все збиваємо.
Далі трохи нагріваємо молоко і вливаємо його в робочу ємність до яєць. Все ретельно перемішуємо до однорідності.
Просіваємо борошно пшеничне і додаємо її в рідку основу. Перемішуємо тісто віночком. На даному етапі воно вийде досить густим, але однорідним.
Воду необхідно нагріти. Потім додаємо теплу рідину в робочу ємність, тим самим розбавляючи тісто.
В самому кінці приготування млинцевого тіста додаємо рослинне масло.
Сковороду гарненько раскаливаем, для першого млинця змащуємо дно рослинним маслом. Наливаємо порцію тіста на розпечену сковороду і смажимо млинець з одного боку до рум’яного кольору. Потім його слід перевернути і підрум’янити другу сторону.
Готові млинці складаємо стопкою.
Приготуємо начинку. У невелику ємність викладаємо вершковий сир, поступово додаємо до нього сметану і все перемішуємо. В отриману масу додаємо ікру.
Остиглі млинці промазуємо підготовленою начинкою, потім звертаємо їх у рулет.
Перед подачею до столу млинці з ікрою та сиром необхідно розрізати навскоси, тим самим розділяючи кожен млинець на дві частини.
Приємного вам апетиту!
Млинці без соди Млинці з сиром Млинці на воді, молоці та яйцях Млинці на Масляну Млинці на молоці Млинці на молоці класичні Російські млинці Фаршировані млинці з начинкою