Тонкі млинці – універсальне блюдо, яке можна подавати так на сніданок, так і на вечерю. Крім того, для такого виду млинців можна використовувати будь-якого роду начинку. У рецепті, який представлений вашій увазі, ми пропонуємо приготувати млинці з начинкою, основним інгредієнтом якого є лісові гриби. Це варто спробувати!
Інгредієнти: на 5 порц.
- Молоко коров’яче – 0,6 л.
- Яйце – 5 шт.
- Борошно пшеничне – 100 гр.
- Курка – 150 гр.
- Гриби – 200 гр.
- Сметана – 5 ст. л.
- Сир – 50 гр.
- Сіль – 1 щіпка
- Крохмаль картопляний – 50 гр.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Готувати млинці з лісовими грибами просто! Підготуйте необхідні інгредієнти.
для початку Займемося млинцями. В окремій мисці збиваємо яйця з сіллю, рослинним маслом, просіяне борошно, крохмаль і молоко, все гарненько перемішуємо.
Смажимо млинці.
З таким набором продуктів повинно вийти приблизно 15 млинчиків.
Тепер переходимо до приготування начинки. В першу чергу необхідно відварити куряче м’ясо, потім нарізаємо його дрібними шматочками.
Лісові гриби необхідно обсмажити на сковорідці з додаванням невеликої кількості рослинного масла. Готові гриби пропускаємо через м’ясорубку.
На сковорідку додаємо подрібнені гриби і курку, додаємо туди сметану і тушкуємо протягом п’яти хвилин. наприкінці загальної маси додайте натертий на тертці сир. Все добре перемішайте.
В середину млинця викладаємо начинку. Загортаємо млинець конвертиком. При бажанні перед подачею обсмажте млинець на вершковому маслі протягом пари хвилин.
Млинці без соди Млинці з грибами Млинці з куркою Млинці з м'ясом Млинці на Масляну Млинці на молоці Російські млинці