Смачні і поживні млинці з грибами, стануть відмінним вечерею для всієї родини. Готувати їх дуже просто, для начинки можна взяти будь-які лісові гриби, готові або свіжі.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Яйце – 2 шт.
  • Молоко коров’яче – 500 мл
  • Борошно пшеничне – 2 склянки
  • Гриби – 700 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Помідори свіжі – 1 шт.
  • Масло рослинне – для смаження
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Почнемо готувати млинці з начинкою з грибів: яйця розбиваємо в глибоку ємність і додаємо молоко і сіль. Розмішуємо суміш віночком.

Млинці з начинкою з грибів Поступово втручається борошно так, щоб не утворювалося грудочок.

Цибулю і моркву чистимо, цибулю нарізаємо невеликими кубиками, а моркву натираємо з допомогою великої терки. Пасеруємо овочі на сковорідці до золотистого кольору.

Гриби чистимо та миємо. Відварюємо в кип’яченій воді, а потім додаємо до цибулі з морквою.

Тепер беремо один млинець і кладемо в неї начинку, приблизно столову ложку. Складаємо млинчик конвертом. Робимо так з усіма млинцями.

Приємного апетиту!

Дієтичне млинці Млинці без соди Млинці на молоці Млинці на молоці з яйцями Млинці на молоці класичні Оригінальні млинці на Масляну