Сніданки бувають різні, незмінно лише те, що вони повинні заряджати людину енергією на весь день. Порадувати таким сніданком сім’ю – завдання неважка, якщо є рецепт млинців з сирною начинкою. Це ніжна, в міру солодке і смачне блюдо стане відмінним початком дня!
Інгредієнти: на 8 порції.
- Борошно пшеничне – 3 склянки
- Молоко коров’яче – 500 мл
- Вода – 500 мл
- Яйце – 7 шт.
- Сіль – 1 щіпка
- Сир 1% – 500 гр.
- Сметана – 180 гр.
- Цукрова пудра – 160 гр.
- Ванілін – 1 ч. л.
- Родзинки – 3 ст. л.
- Цукати – 2 ст. л.
- Крохмаль кукурудзяний – 1 ст. л.
- Вершки – 150 мл
Процес приготування:
Як приготувати млинці з сирною начинкою? У глибокій мисці для млинцевого тесту з’єднуємо 4 яйця, борошно, воду, молоко і щіпку солі. Все ретельно перемішуємо і ставимо в холодильник на півгодини.
Потім дістаємо млинцеве тісто з холодильника, розігріваємо сковороду. Смажимо млинці на рослинній олії з двох боків до появи рум’яної золотистої скоринки. Готовим млинців даємо охолонути.
Для начинки в ємності розминаємо виделкою сир. Відокремлюємо у 2 жовтки яєць від білків. Жовтки разом зі сметаною, 60 г цукрової пудри, ванільним цукром, кукурудзяним крохмалем, родзинками і цукатами додаємо до сиру і білків. Все ретельно перемішуємо. В окремій мисці збиваємо білки до утворення стійкої піни, викладаємо піну в сирну начинку, з’єднуємо.
Кожен млинець промазуємо сирною начинкою, звертаємо трубочкою, трубочку розрізаємо на 2 половинки.
Форму для запікання змастити вершковим маслом, викладаємо в неї млинцеві трубочки зрізаною стороною вниз.
1 яйце Збиваємо з 60 г цукрової пудри і вершками. Отриманою сумішшю заливаємо млинці у формі для випікання. Запікаємо млинці з сирною начинкою в духовці, розігрітій до 180 градусів 1 годину.
Готові млинці за бажанням посипати цукровою пудрою. Подавати гарячими. Це дуже смачно!
Млинці без дріжджів Млинці без соди Млинці класичні Млинці на молоці з яйцями Млинці на молоці класичні Російські млинці