Млинці по класичному рецепту на молоці ніколи не втратять свою актуальність. Це настільки універсальне блюдо, що його готують на будь-які прийоми їжі, млинці можна їсти зі сметаною, варенням, іншими солодкими соусами, їх можна робити з начинкою і використовувати як основу листкових пирогів.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Борошно пшеничне – 1.5 склянки
  • Молоко коров’яче – 1 л
  • Яйце – 2 шт.
  • Цукор-пісок – 2 ст. л.
  • Сіль – 1 щіпка
  • Олія соняшникова – 3 ст. л.

Процес приготування:

Як почати готувати млинці класичні на молоці? У миску налийте молоко і розбийте яйця, перемішайте.

Додайте в миску просіяне борошно, сіль, цукор і соняшникова олія, замісіть тісто без грудочок.

Розігрійте блинницу, для першого млинця змастіть сковороду олією. Налийте на сковорідку невелику кількість тіста, розподіліть його по всій площині сковороди, смажте млинець з двох сторін. Готуйте млинці поки не закінчиться тісто. Теплі млинці подавайте до столу.

Приємного апетиту!

Млинці без дріжджів Млинці без соди Російські млинці Солодкі млинці на молоці Тонкі млинці Тонкі млинці на молоці