Ароматні рум’яні млинці з яблучною начинкою на сніданок – відмінна ідея! Розводимо тісто, робимо яблучну начинку і через півгодини на вашому столі чудовий сніданок, аромат якого збере за столом всю сім’ю. Отже, приступимо!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Для тіста: –
- Яйце – 3 шт.
- Молоко коров’яче – 350 мл
- Цукор-пісок – 2 ч. л.
- Сіль – 1 щіпка
- Борошно пшеничне – 100 гр.
- Масло вершкове – 30 гр.
- Для начинки: –
- Яблука – 4 – 6 шт.
- Масло вершкове – 40 гр.
- Цукор-пісок – 3 – 4 ст. л.
Процес приготування:
Як приготувати млинці з яблучною начинкою? У глибоку миску розбиваємо яйця, додаємо цукор і сіль. Збиваємо до тих пір, поки не утворюється легка піна. Після цього додаємо молоко і у кілька етапів просіваємо борошно. Добре вимішуємо тісто, щоб не було грудочок. Тісто готове.
Яблука промиваємо, чистимо від шкірки і серцевини і нарізаємо невеликими кубиками. Розігріваємо на сковороді вершкове масло, викладаємо в неї яблука, посипаємо цукром і тушкуємо їх на невеликому вогні до розм’якшення, постійно помішуючи.
Сковороду для млинців ставимо розігріватися на середній вогонь. В центр сковороди наливаємо половину ополоника тіста і рівномірно розподіляємо його по сковороді. Обсмажуємо млинець з обох боків до золотистого кольору і знімаємо зі сковороди на тарілку. Теплий млинець змащуємо вершковим маслом.
Далі фаршируємо млинці начинкою. На середину млинця викладаємо півтори столові ложки яблучної начинки і звертаємо млинець трубочкою. Таким чином, фаршируємо всі млинці.
Готові млинці можна посипати пудрою або корицею і подати на стіл з чашкою ароматного чаю. Приємного апетиту!
Млинці без соди Млинці на 1 літр молока Млинці на Масляну Млинці на молоці без дріжджів Млинці на молоці з яйцями Оригінальні млинці на Масляну