Блендер допомагає домогтися в коктейлі пишною, легкої і пористої текстури, а також створює шапочку з піни зверху. До того ж його потужність дозволяє без проблем збивати холодне морозиво.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Полуниця – 250 гр.
- Цукор-пісок – 2 ст. л.
- Банан – 2 шт.
- Молоко коров’яче – 500 мл
Процес приготування:
Як приготувати молочний коктейль з полуниці з морозивом в блендері? Переберіть полуницю, прибираючи зіпсовані і давленные, щоб вони в подальшому не псували смак напою. Промийте ягоди під проточною водою, відкиньте на друшляк і залиште на кілька хвилин, щоб стекла вода. Потім розкладіть полуницю на рушник і промокніть від зайвої вологи. У сухих ягід обріжте хвостики, а самі плоди розріжте навпіл або на невеликі часточки.
Спробуйте кілька ягід і в разі, якщо вони кислуваті, збільште кількість цукру. Нарізану полуницю пересипте в чашу блендера і засипте цукром.
Залийте ягоди молоком і додайте морозиво. Смак морозива вибирайте по смаку, найчастіше використовують ванільне або полуничне. Від відсотка жирності використовуваного молока залежить легкість готового коктейлю.
Збивайте всі інгредієнти в блендері до однорідності і появи дрібної піни на поверхні.
Готовий коктейль розлийте по охолодженим склянках. За бажанням прикрасьте збитими вершками, тертим шоколадом або листочками м’яти.
Смачного!