Свинина, смажена на сковороді, виходить м’якою і підсмаженою. М’ясо готується просто і швидко, для аромату додати улюблені спеції і трохи цибулі.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Свинина – 500 гр.
- Сало свиняче – 50 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Перець червоний мелений – за смаком
- Часник – 1 зуб.
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Готувати м’яку і соковиту шматочками свинину, смажену на сковороді просто! Сало наріжте дрібними кубиками.
На розігріту сковороду влийте рослинне масло, викладіть сало і смажте до золотистого кольору, потім заберіть його з сковороди.
Свинину промийте, промокніть паперовими рушниками і наріжте кубиками. М’ясо приправити і перемішайте руками.
Викладіть шматочки свинини на сковороду і смажте м’ясо на середньому вогні 20 хвилин. У процесі смаження заважайте вміст сковороди, щоб воно не пригоріло.
Коли м’ясо побіліє і стане м’яким, додайте на сковороду нарізану цибулю. Продовжуйте готувати 10-15 хвилин.
За 5 хвилин до готовності додайте подрібнений часник і посоліть страву за смаком. Подавайте смажену свинину з гарніром на свій смак.
Смачного!