Соковитість і м’якість шматочками свинини в основному визначається вибраним для запікання м’ясом. Важливо, щоб воно було з жировими прошарками. У цьому рецепті вам пропонується запекти порційні шматки свинячої корейки у фользі. Додамо до свинини трохи овочів, томатний соус і чорнослив, що додасть м’ясу особливу м’якість. Страва готується швидко і нескладно.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Свиняча корейка – 400 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Чорнослив – шт.
- Томатний соус – 2 ст. л.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Приступимо до готування соковитою і м’якою шматочками свинини в духовці. Спочатку чорнослив на 5 хвилин замочити в окропі, а потім промийте. Можете нарізати на невеликі шматочки або залишити цілком.
Почистіть і промийте цибулини і моркви і моркву нашаткуйте на тонкі кухлі, а цибулю на півкільця.
Шматочки свинячої корейки по своєму смаку посоліть, поперчіть, покладіть по ложці бажано гострого томатного соусу і це все добре втирайте в шматочки м’яса.
Розстеліть 2 шматочки фольги. На фольгу покладіть підготовлені нарізані моркву, цибулю і чорнослив.
Поверх цієї «подушки» укладіть шматочки корейки.
Потім фольгу акуратно щільно загорніть. Запікайте свинину в фользі в духовці, розігрітій до 180°С протягом 30 хвилин. За цей час шматочки м’яса добре запекутся і можете подавати його до столу.
Смачного!