Свинина, смажена на сковороді, виходить м’якою і підсмаженою. М’ясо готується просто і швидко, для аромату додати улюблені спеції і трохи цибулі.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Свинина – 500 гр.
  • Сало свиняче – 50 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Перець червоний мелений – за смаком
  • Часник – 1 зуб.
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Готувати м’яку і соковиту шматочками свинину, смажену на сковороді просто! Сало наріжте дрібними кубиками.

На розігріту сковороду влийте рослинне масло, викладіть сало і смажте до золотистого кольору, потім заберіть його з сковороди.

Свинину промийте, промокніть паперовими рушниками і наріжте кубиками. М’ясо приправити і перемішайте руками.

Викладіть шматочки свинини на сковороду і смажте м’ясо на середньому вогні 20 хвилин. У процесі смаження заважайте вміст сковороди, щоб воно не пригоріло.

Коли м’ясо побіліє і стане м’яким, додайте на сковороду нарізану цибулю. Продовжуйте готувати 10-15 хвилин.

За 5 хвилин до готовності додайте подрібнений часник і посоліть страву за смаком. Подавайте смажену свинину з гарніром на свій смак.

Смачного!

Страви з свинини