Для запікання краще всього взяти більш ніжні частини свинини: область шиї або лопаток. Таке блюдо з чудовим ароматом стане прикрасою будь якого столу, подавати можна з гарніром або соусами.


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Свинина – 500 – 600 гр.
  • Масло рослинне – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Гірчиця французька – 1 ст. л.
  • Часник – 2 – 3 зуб.

Процес приготування:

Рецепт приготування свинини цілим шматком з часником і гірчицею у фользі в духовці смачний! Свинину помийте і обсушіть за допомогою паперових рушників.

Натріть м’ясо сіллю і спеціями з усіх боків.

Розігрійте сковороду, влийте рослинне масло і обсмажте м’ясо з усіх боків на сильному вогні до золотистої скоринки.

Коли свинина охолоне, змастіть її гірчицею і подрібненим часником. М’ясо викладіть на фольгу, щільно загорніть її краю, щоб не залишилося ніяких отворів.

Запікайте м’ясо у фользі в духовці, розігрітій до 200 градусів, 60 хвилин. Готову свинину вийміть з фольги, трохи остудіть і подавайте на стіл.

Смачного!

Страви з свинини