М’яке, еластичне тісто для кыстыбый по-татарськи готується з пшеничного борошна і молока. Його легко розгортати, а коржики з нього виходять пишними і ароматними. Просто смакота!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Кефір – 1 склянка
- Борошно пшеничне – 550 – 600 гр.
- Сіль – за смаком
- Сода харчова – 0,5 ч. л.
Процес приготування:
Як почати готувати м’яке тісто для кыстыбый по-татарськи? Пшеничне борошно просіваємо через ситечко, щоб наповнити її повітрям. Так тісто буде більш пишним.
Додаємо в неї молоко, воду і сіль.
Всі інгредієнти добре розмішуємо, формуємо тісто.
Продовжуємо вимішувати тісто руками. Зручніше це робити на столі, щоб тісто не прилипало посипаємо мукою стільницю.
Тепер накриваємо тісто целофаном і даємо йому настояти 20 хв
Можна приступати до начинки! Приємного апетиту!
Тісто в домашніх умовах Тісто для кыстыбый Тісто для кыстыбый по-татарськи з картоплею