М’яке, еластичне тісто для кыстыбый по-татарськи готується з пшеничного борошна і молока. Його легко розгортати, а коржики з нього виходять пишними і ароматними. Просто смакота!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Кефір – 1 склянка
  • Борошно пшеничне – 550 – 600 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Сода харчова – 0,5 ч. л.

Процес приготування:

Як почати готувати м’яке тісто для кыстыбый по-татарськи? Пшеничне борошно просіваємо через ситечко, щоб наповнити її повітрям. Так тісто буде більш пишним.

Додаємо в неї молоко, воду і сіль.

Всі інгредієнти добре розмішуємо, формуємо тісто.

Продовжуємо вимішувати тісто руками. Зручніше це робити на столі, щоб тісто не прилипало посипаємо мукою стільницю.

Тепер накриваємо тісто целофаном і даємо йому настояти 20 хв

Можна приступати до начинки! Приємного апетиту!

Тісто в домашніх умовах Тісто для кыстыбый Тісто для кыстыбый по-татарськи з картоплею