Ревінь чудово поєднується з корицею. Рекомендую приготувати насипний пиріг з ревенем і корицею. З цим рецептом впораються навіть недосвідчені кулінари і молоді господині. Пісочне тісто виходить з апетитною хрусткою скоринкою, а начинка виходить соковитою і ароматною.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Яйце – 1 шт.
- Масло вершкове – 100 гр.
- Борошно пшеничне – 250 гр.
- Цукор-пісок – 200 гр.
- Ревінь – 300 гр.
- Кориця – за смаком
- Розпушувач тіста – 1 ч. л.
Процес приготування:
Як приготувати насипний пиріг з ревенем? Увімкніть духовку розігріватися при температурі 180 градусів. У глибоку ємність всипте половину необхідної кількості цукрового піску. Просіяти пшеничне борошно разом з розпушувачем. Потім розбийте куряче яйце.
Все ретельно перемішайте з допомогою виделки до консистенції хлібних крихт.
Стебла ревеню очистіть від волокон, скориставшись овочечисткою. Очищені стебла ревеню промийте і просушіть, виклавши їх на паперові рушники. Наріжте кубиками або тонкими скибочками. Викладіть у форму для запікання, додайте залишився цукровий пісок і мелену корицю. Ретельно перемішайте.
Розтопіть вершкове масло, виклавши його в сотейник.
Рівномірно розподіліть крихту по всій поверхні форми, повністю прикривши начинку з ревеню.
полийте Розтопленим вершковим маслом крихту, намагаючись розподілити його рівномірно. Форму з пирогом поставте в добре розігріту духовку і випікайте 30-35 хвилин до утворення красивою золотистої скоринки. Дивіться по своїй духовці.
Після закінчення часу, вийміть пиріг з духовки. Готовий пиріг повністю остудіть і подавайте на стіл порційно.
Приємного апетиту!
Пиріг з ревенем Пироги Страви з ревеню Шарлотка з ревеню