Ревінь чудово поєднується з корицею. Рекомендую приготувати насипний пиріг з ревенем і корицею. З цим рецептом впораються навіть недосвідчені кулінари і молоді господині. Пісочне тісто виходить з апетитною хрусткою скоринкою, а начинка виходить соковитою і ароматною.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Яйце – 1 шт.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Борошно пшеничне – 250 гр.
  • Цукор-пісок – 200 гр.
  • Ревінь – 300 гр.
  • Кориця – за смаком
  • Розпушувач тіста – 1 ч. л.

Процес приготування:

Як приготувати насипний пиріг з ревенем? Увімкніть духовку розігріватися при температурі 180 градусів. У глибоку ємність всипте половину необхідної кількості цукрового піску. Просіяти пшеничне борошно разом з розпушувачем. Потім розбийте куряче яйце.

Все ретельно перемішайте з допомогою виделки до консистенції хлібних крихт.

Стебла ревеню очистіть від волокон, скориставшись овочечисткою. Очищені стебла ревеню промийте і просушіть, виклавши їх на паперові рушники. Наріжте кубиками або тонкими скибочками. Викладіть у форму для запікання, додайте залишився цукровий пісок і мелену корицю. Ретельно перемішайте.

Розтопіть вершкове масло, виклавши його в сотейник.

Рівномірно розподіліть крихту по всій поверхні форми, повністю прикривши начинку з ревеню.

полийте Розтопленим вершковим маслом крихту, намагаючись розподілити його рівномірно. Форму з пирогом поставте в добре розігріту духовку і випікайте 30-35 хвилин до утворення красивою золотистої скоринки. Дивіться по своїй духовці.

Після закінчення часу, вийміть пиріг з духовки. Готовий пиріг повністю остудіть і подавайте на стіл порційно.

Приємного апетиту!

Пиріг з ревенем Пироги Страви з ревеню Шарлотка з ревеню