Перевірений безліччю поколінь, ідеальний рецепт – ніжна куряча печінка в вершках з цибулею на сковороді. Вершки – ідеальний продукт для приготування курячої печінки. Домашній продукт вийде ніжним і м’яким. Кулінарне рішення порадує не тільки яскравим смаком, але і поживними властивостями.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряча печінка – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 4 головки
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно пшеничне – 50 гр.
  • Вершки – 200 мл
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Готувати ніжну курячу печінку у вершках з цибулею на сковороді легко! Підготуємо потрібні інгредієнти. Печінку промиваємо і ділимо на шматочки. Цибулю очищаємо від лушпиння.

Куряче яйце збиваємо в глибокій тарілці з невеликою кількістю солі.

Занурюємо в яєчну суміш шматочки курячої печінки. Залишаємо на час.

Ріпчасту цибулю ділимо на тонкі півкільця.

Розігріваємо сковороду і вливаємо в неї рослинне масло.

В гаряче масло кладемо цибулю і смажимо до золотистого відтінку.

До цибулі викладаємо в печінку в яйці. Обсмажуємо близько 5 хвилин.

Додаємо спеції за смаком і трохи солі.

Посипаємо вміст борошном.

Вливаємо трохи кип’яченої води.

Накриваємо блюдо кришкою і тушкуємо його 5-7 хвилин.

Далі вливаємо до печінки вершки.

Розмішуємо продукти, доводимо до кипіння і знімаємо з плити.

М’яка куряча печінка з цибулею і вершками готова. Подавайте гаряче блюдо разом з гарніром. Приємного апетиту!

Куряча печінка Куряча печінка в вершках на сковороді Куряча печінка з підливою на сковороді Куряча печінка на сковороді Тушкована куряча печінка на сковороді