Котлети з ніжного курячого м’яса готуються дуже швидко. Їх можна запекти в духовці, посмажити або приготувати на пару. Ми пропонуємо посмажити, щоб отримати хрустку рум’яну скоринку.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряче філе – 0,5 кг
- Яйце – 1 шт.
- Сметана – 2 ст. л.
- Борошно пшеничне – 2 ст. л.
- Часник сушений – 0,5 ч. л.
- Олія соняшникова – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування ніжних і соковитих котлет з курячого філе? Філе помийте, обсушити паперовими рушниками і наріжте дрібними кубиками.
До м’яса додайте яйце і сметану, добре перемішайте. Потім всипте борошно, сіль і спеції за смаком, залиште маринуватися на 25 хвилин.
На розігріту сковороду влийте соняшникову олію, столовою ложкою викладайте фарш, формуючи котлети.
Обсмажте котлети з двох боків до золотистої скоринки, потім складіть їх в сковороду і тушкуйте на мінімальному вогні 5-10 хвилин. Ніжні і соковиті котлети готові, подавайте їх з овочами та макаронами.
Приємного апетиту!
Котлети Котлети з курячого філе на сковороді Курячі котлети без панірувальних сухарів Курячі котлети для дітей Курячі котлети на сковороді Рублені котлети з курячої грудки з борошном