Котлети, приготовлені з індички і курки, виходять дуже ніжними та смачними. Поєднання індички і курки – завжди безпрограшний варіант! Такі ніжні і м’які котлети не тільки внесуть різноманітність у раціон сім’ї, їх також можна приготувати і для святкового столу. Смак таких котлет підкорить всіх гостей!


Інгредієнти: на 10 порц.

  • Філе індички – 400 гр.
  • Куряче філе – 400 гр.
  • Кріп – 50 гр.
  • Петрушка – 50 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Сметана – 100 гр.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Як приготувати котлети з індички і курки? Філе індички і курки необхідно пропустити через м’ясорубку і отримати фарш для котлет. Разом з м’ясом подрібніть в м’ясорубці і очищений ріпчасту цибулю.

Ретельно промийте кріп і петрушку, дрібно поріжте зелень.

В ємність з фаршем і цибулею вбиваємо яйце, викладаємо подрібнений кріп і сметану. За бажанням сметану можна замінити вершками.

Приправте всі інгредієнти сіллю і чорним меленим перцем.

Ретельно вимішуємо фарш.

Вологими руками сформуйте котлети і обсмажте їх на рослинному маслі. Сковороду перед цим необхідно прогріти.

Котлети з індички і курки готові до вживання!

Приємного вам апетиту!

Котлети з індички на сковороді Котлети з курячого філе Котлети з курячої грудки Курячі котлети Курячі котлети без борошна Курячі котлети без панірувальних сухарів