Перед вами один з варіантів приготування окрошки – зі сметаною і оцтом на воді. Такий літній суп виходить ситним і одночасно легким. Його освіжаючий ефект і смакові якості здатні підкорити будь-якого! Головне достоїнство окрошки – простота і швидкість приготування.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Яйце – 5 шт.
  • Варена ковбаса – 300 гр.
  • Огірки – 3 шт.
  • Картопля – 5 шт.
  • Сметана – 300 мл
  • Кріп – 50 гр.
  • Цибуля зелена – 50 гр.
  • Вода – 1,5 – 2 л.
  • Оцет столовий 9% – за смаком
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Рецепт приготування окрошки на воді зі сметаною і оцтом смачний! Яйця необхідно відварити до готовності, очистити і порізати кубиками.

Відварюємо картоплю в мундирі, потім очищаємо його і нарізаємо невеликими кубиками.

Свіжі огірки промийте під проточною водою і нарізати акуратними кубиками.

Ковбасу також необхідно подрібнити аналогічно до решти інгредієнтів – порізати у вигляді кубиків.

Кріп і зелений лук промиваємо, обсушуємо і дрібно шаткуємо.

Подрібнені інгредієнти складаємо в підходящої ємності, додаємо воду, сметану і сіль. Все перемішуємо, потім додаємо за смаком оцет.

Окрошку на воді зі сметаною і оцтом подаємо до столу порційно і угощаемся!

Приємного вам апетиту!

Окрошка Окрошка з ковбасою Окрошка класична Окрошка на воді Окрошка на воді з ковбасою Окрошка на сметані і воді Російська окрошка