Перед вами один з варіантів приготування окрошки – зі сметаною і оцтом на воді. Такий літній суп виходить ситним і одночасно легким. Його освіжаючий ефект і смакові якості здатні підкорити будь-якого! Головне достоїнство окрошки – простота і швидкість приготування.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Яйце – 5 шт.
- Варена ковбаса – 300 гр.
- Огірки – 3 шт.
- Картопля – 5 шт.
- Сметана – 300 мл
- Кріп – 50 гр.
- Цибуля зелена – 50 гр.
- Вода – 1,5 – 2 л.
- Оцет столовий 9% – за смаком
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Рецепт приготування окрошки на воді зі сметаною і оцтом смачний! Яйця необхідно відварити до готовності, очистити і порізати кубиками.
Відварюємо картоплю в мундирі, потім очищаємо його і нарізаємо невеликими кубиками.
Свіжі огірки промийте під проточною водою і нарізати акуратними кубиками.
Ковбасу також необхідно подрібнити аналогічно до решти інгредієнтів – порізати у вигляді кубиків.
Кріп і зелений лук промиваємо, обсушуємо і дрібно шаткуємо.
Подрібнені інгредієнти складаємо в підходящої ємності, додаємо воду, сметану і сіль. Все перемішуємо, потім додаємо за смаком оцет.
Окрошку на воді зі сметаною і оцтом подаємо до столу порційно і угощаемся!
Приємного вам апетиту!
Окрошка Окрошка з ковбасою Окрошка класична Окрошка на воді Окрошка на воді з ковбасою Окрошка на сметані і воді Російська окрошка