Оладки, приготовані на ряжанці без яєць, виходять хрусткими і смачними. Страва ідеально подавати до сімейного сніданку, доповнивши варенням або сметаною.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Ряжанка – 2 склянки
  • Борошно пшеничне – 1 склянка
  • Сода харчова – 1 ч. л.
  • Цукор-пісок – 3 ст. л.
  • Масло – 20 гр.

Процес приготування:

Готувати оладки на ряжанці без яєць просто! Ряжанку заздалегідь дістаємо їх холодильника, для оладок вона повинна бути теплий. Відразу додаємо в продукт соду, ванільний і звичайний цукор.

Розмішуємо ряжанку і даємо їй постояти 10 хвилин.

Поступово просіваємо борошно в ряжанку.

Замішуємо тісто до тих пір, поки не зникнуть всі грудочки.

Розігріваємо сковороду, і викладаємо в неї тісто для оладок. Обсмажуємо до золотавої скоринки. Щоб продукт вийшов більш повітряним, можна готувати під кришкою.

Обсмажені хрусткі оладки подаємо до столу. Відмінну компанію страви складе чашечка чаю. Приємного апетиту!

Оладки Оладки без дріжджів Оладки без дріжджів і без яєць Оладки без кефіру Оладки без яєць Оладки з содою Оладки на ряжанці без дріжджів