Оладки з кабачків обов’язково вийдуть у вас по цьому рецепту ніжними і дуже смачними завдяки сиру. Якщо ви ще ніколи не пробували додавати сир в такі овочеві вироби, зробіть це обов’язково, і ніжний вершковий смак оладок вас обов’язково порадує! Готуйте страву на сніданок у вихідний день або на вечерю, адже багато часу воно не забирає.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Кабачки – 1 – 2 шт.
  • Сир – 150 – 200 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Борошно пшеничне – 4 – 5 ст. л.
  • Кріп – 1 ст. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Як приготувати оладки з кабачків на сковороді з сиром? Кабачки очистіть від шкірки і насіння, а м’якоть перетріть на тертці або подрібніть комбайном.

Борошно і яйця, додайте кабачки, розмішайте. Не кладіть занадто багато борошна, щоб у готовому блюді більше відчувався смак кабачків.

Потім додайте тертий сир і сухий кріп (кріп може бути і дрібно нарізаним сирим). За смаком поперчіть і підсолити тісто перед смаженням. Сіль не можна додавати раніше: вона сприяє виділенню овочевого соку і кабачки не вийдуть такими смачними, як хотілося б.

Розігрійте масло в сковороді, а потім зменшіть вогонь, ложкою накладаєте тісто на сковороду і смажте оладки з двох боків до готовності, краще – під кришкою.

Їжте оладки з кабачків і сиром зі сметаною, поки вони гарячі і мають дуже смачну хрустку скоринку.

Приємного апетиту!

Коржі з кабачків Оладки з кабачків Оладки з кабачків з зеленню Оладки з кабачків класичні Оладки з сиром Страви з кабачків