Кабачкові оладки з печерицями і часником стануть відмінним перекусом для дорослих. Такі оладки швидко готуються, їх краще їсти відразу ще гарячими, присмачивши жирної сметаною і посипавши свіжою зеленню.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Кабачки – 0,5 кг
  • Печериці заморожені – 200 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Борошно пшеничне – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Часник – 1 зуб.
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Рецепт оладок з кабачків з грибами простий у приготуванні! Помити кабачки, шкірку не знімати. Потерти їх на крупній тертці.

Свіжі печериці помити і дрібно нашаткувати.

Віджати сік з потертих кабачків.

Додати подрібнені гриби до кабачків.

Туди ж розбити яйця.

Почистити зубчики часнику.

часник Потерти на дрібній тертці або пропустити через часникодавку, додати до грибів.

Посолити всю суміш.

Всипати в заготовку просіяне борошно.

Перемішати суміш. Розігріти сковороду з рослинним маслом, викладати тісто столовою ложкою. Обсмажити оладки з двох боків до рум’яної скоринки.

Викласти оладки на паперовий рушник, який вбере в себе зайвий жир.

Ужити оладки з улюбленим соусом.

Приємного апетиту!

Дієтичне оладки з кабачків Кабачки з грибами Кабачки з грибами на сковорідці Найбільш смачні оладки з кабачків Оладки з кабачків Оладки з кабачків класичні Страви з кабачків