Кабачкові оладки з печерицями і часником стануть відмінним перекусом для дорослих. Такі оладки швидко готуються, їх краще їсти відразу ще гарячими, присмачивши жирної сметаною і посипавши свіжою зеленню.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Кабачки – 0,5 кг
- Печериці заморожені – 200 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Борошно пшеничне – 3 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Часник – 1 зуб.
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Рецепт оладок з кабачків з грибами простий у приготуванні! Помити кабачки, шкірку не знімати. Потерти їх на крупній тертці.
Свіжі печериці помити і дрібно нашаткувати.
Віджати сік з потертих кабачків.
Додати подрібнені гриби до кабачків.
Туди ж розбити яйця.
Почистити зубчики часнику.
часник Потерти на дрібній тертці або пропустити через часникодавку, додати до грибів.
Посолити всю суміш.
Всипати в заготовку просіяне борошно.
Перемішати суміш. Розігріти сковороду з рослинним маслом, викладати тісто столовою ложкою. Обсмажити оладки з двох боків до рум’яної скоринки.
Викласти оладки на паперовий рушник, який вбере в себе зайвий жир.
Ужити оладки з улюбленим соусом.
Приємного апетиту!
Дієтичне оладки з кабачків Кабачки з грибами Кабачки з грибами на сковорідці Найбільш смачні оладки з кабачків Оладки з кабачків Оладки з кабачків класичні Страви з кабачків