Приготовані таким чином кабачки відмінно поєднуються з усіма видами м’яса і годяться в якості гарніру. Також можна подати їх окремо в якості закуски. Кількість часнику можна варіювати в залежності від особистих уподобань.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Кабачки – 2 шт.
  • Часник – 3 зуб.
  • Орегано – 0.5 ч. л.
  • Масло оливкове – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Зелень – 3 пучка

Процес приготування:

Щоб приготувати смажені кабачки з часником, кабачки ретельно промиваємо і обсушуємо. Рекомендується використовувати саме молоді кабачки, щоб можна було їх використовувати разом з насінням. У цьому випадку закуска має ніжний смак, але і естетичний вигляд.

Кожен кабачок ріжемо на кружечки товщиною 8-10 міліметрів.

На сковорідці розігріваємо оливкову олію і обсмажуємо гуртки кабачка з обох боків до рум’яного кольору. При необхідності підливаємо більше олії. Рекомендується смажити на середньо-низькій температурі, щоб кабачки встигли просмажиться до м’якості і не підгоріли.

Обсмажені гуртки кабачків викладаємо на плоску тарілку і посипаємо сіллю і сушеним орегано.

Часник очищаємо від лушпиння і робимо поздовжні і поперечні надрізи на кожному зубке.

Потім нарізаємо зубки впоперек – виходять дрібні кубики.

Дрібними кубиками часнику посипаємо кабачки і подаємо до столу, поки вони теплі. При бажанні, можна додатково прикрасити свіжою зеленню.

Приємного апетиту!

Гарнір з кабачків Кабачки на сніданок ПП рецепти з кабачків Смажені кабачки Страви з кабачків