Вже стало звичним, що кабачкові оладки – несолодке блюдо. Але що заважає поекспериментувати і зробити їх солодкими. Тим більше що це експеримент точно закінчиться вдало: оладки з кабачків виходять в міру солодкими, ніжними, смачними, а, головне, корисними.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Кабачки – 500 гр.
  • Борошно пшеничне – 150 гр.
  • Масло рослинне – 80 мл
  • Яйце – 1 шт.
  • Цукор-пісок – 2 ст. л.

Процес приготування:

Щоб приготувати оладки з кабачків солодкі, кабачки миємо і просушуємо.

Очистити кабачки від шкірки.

Натираємо кабачки на середній тертці.

В глибокій мисці змішуємо кабачки, борошно, яйце, цукор і 2 ст. л. рослинного масла. Все ретельно перемішуємо.

Розігріваємо сковороду, вливаємо в неї рослинне масло, ложкою викладаємо солодкі кабачкові оладки на сковороду.

Коли утвориться золотава рум’яна кірочка, перевертаємо оладки.

Готові оладки викладаємо на паперовий рушник, щоб позбутися від надлишків олії. Пора пригощати сім’ю солодкими оладками з кабачків. Все точно будуть в захваті!

Коржі з кабачків Оладки Оладки з кабачків класичні Оладки з кабачків на сковороді