Звичні овочеві кабачкові оладки можна урізноманітнити і додати до них подрібнене куряче філе. Виходить соковито і дуже поживно. Рецепт досить простий, готується з продуктів, які знайдуться у будь-якої господині.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Куряче філе – 1 шт.
  • Кабачки – 1 шт.
  • Яйце – 2 шт.
  • Борошно пшеничне – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати оладки з кабачків з курячою грудкою? Філе курки помити, обсушити паперовим рушником, зрізати плівки і жир. Курятину порізати на дрібні кубики. Кабачок очистити, потерти на крупній тертці. Віджати з нього рідину. Поєднати в мисці курку і кабачок, додати яйця, сіль, борошно, поперчити.

Суміш в мисці ретельно перемішати. Якщо за цей час відокремиться ще деяку кількість рідини, її можна акуратно зібрати з поверхні столовою ложкою і злити.

У сковороді розігріти рослинне масло. Викладати тісто для оладок столовою ложкою і обсмажувати з обох боків на середньому вогні до появи рум’яної скоринки.

тарілку Застелити паперовими рушниками. Викладати оладки на тарілку, щоб рушники увібрали зайвий жир.

Подавати оладки в гарячому вигляді з жирною сметаною.

Приємного апетиту!

Кабачки з м'ясом на сковороді Коржі з кабачків Коржі з кабачків на сковороді Найбільш смачні оладки з кабачків Оладки з кабачків Оладки з кабачків на сковороді Страви з кабачків на сковороді