Кабачкові оладки знамениті своїм неповторним смаком і оригінальністю. А якщо додати в тісто ковбасу і сир, то страва заграє новими фарбами. Оладки стануть ще більш апетитними і затребуваними на вашому столі!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Кабачки (середні) – 1 шт.
  • Яйце – 2 шт.
  • Борошно пшеничне – 2 ст. л.
  • Варена ковбаса – 120 гр.
  • Сир Пармезан – 50 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Часник – 2 зуб.
  • Кріп – 20 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Щоб приготувати оладки з кабачків з сиром і ковбасою, кабачок очищаємо від шкірки і пропускаємо через крупну тертку.

Віджимаємо тертий кабачок, сік і воду зливаємо.

Подрібнюємо цибулину і додаємо її разом з яйцями до кабачка.

Додаємо сіль, перець і тертий твердий сир.

Дрібними кубиками ріжемо ковбасу і відправляємо до решти інгредієнтів.

Подрібнюємо часник і свіжий кріп, додаємо до тіста.

Всипаємо борошно. І тільки на цьому етапі ретельно перемішуємо.

Розігріваємо сковороду з олією і обсмажуємо кабачкові оладки до золотистого кольору.

Викладаємо на порційну тарілку. Можна прикрасити тертим сиром і свіжою зеленню. Приємного апетиту!

Кабачки з сиром Кабачкові оладки з сиром і часником Коржі з кабачків Коржі з кабачків з сиром Оладки з кабачків Оладки з сиром Оладки з сиром і ковбасою Страви з кабачків на сковороді