Куряча грудка з кабачками – дуже смачне і апетитне поєднання! Подрібнені через м’ясорубку продукти, роблять котлети неймовірно ніжними. Від такої страви без розуму і дорослі і діти! Справжня смакота!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряча грудка – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Часник – 2 зуб.
  • Білий хліб – 1 шт.
  • Молоко коров’яче – 60 мл
  • Кабачки – 1 шт.
  • Кріп – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Щоб приготувати котлети з курячої грудки з кабачком, зрізаємо шкірку з кабачки, розрізаємо його на дві частини і вичищаємо насіння. Потім подрібнюємо його в м’ясорубці. Цибулю чистимо від лушпиння.

Таким же чином прокручуємо курячу грудку і цибулину.

Кріп і часник дрібно кришимо ножем.

Скибочка білого хліба замочуємо в молоці на кілька хвилин, щоб добре розм’як.

Змішуємо всі інгредієнти в глибокій ємності, додаємо сіль і перець за смаком.

Сковороду змащуємо рослинним маслом. З приготованого фаршу формуємо котлети овальної форми. Викладаємо і обсмажуємо 20 -25 хв. з обох боків до легкого рум’янцю.

Приємного апетиту!

Кабачки з м'ясом на сковороді Кабачки на сковороді швидко і смачно Котлети з курячого філе на сковороді Курячі котлети без борошна Курячі котлети з кабачком Курячі котлети з овочами Курячі котлети на сковороді