Прихильники здорового або дієтичного харчування, а також ті, кому протипоказаний глютен, по достоїнству оцінять рецепт оладок з кабачків з рисовим борошном. З нею це сезонне блюдо нічим не буде відрізнятися від звичних кабачкового оладок з пшеничного борошном, але буде в рази корисніше для здоров’я.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Кабачки – 500 гр.
  • Рисова мука біла – 5 ст. л.
  • Яйце – 2 шт.
  • Часник – 3 зуб.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування оладок з кабачків з рисовим борошном? Кабачок помити, просушити, розрізати, видалити насіння і шкірку. М’якоть кабачка натерти на середній тертці.

Перекласти кабачок натертий в глибоку миску, додати до нього яйце, пропущений через прес часник. Посолити і поперчити масу, все ретельно перемішати.

В кабачкову суміш поступово всипаємо рисове борошно, перемішуємо до однорідності.

Сковороду розігріти, влити рослинне масло, столовою ложкою викладати туди кабачкові оладки. Смажити спочатку з одного боку до золотисто-коричневого кольору.

Потім перевернути і смажити оладки на другій стороні до рум’яності.

Корисні оладки з кабачків з рисовим борошном готові!

Дієтичне оладки з кабачків Коржі з кабачків Коржі з кабачків на сковороді Оладки Оладки з кабачків Оладки з кабачків на сковороді Страви з кабачків