Якщо перед вами стоїть завдання приготувати що-небудь смачне з кабачків, то цей рецепт для вас. Кабачкові оладки – просте і апетитне блюдо. Додавання в них зеленого цибулі зробить їх яскравими і оригінальними. Приготуйте оладки з кабачків з цибулею і ви переконаєтеся, як поєднання звичайних інгредієнтів може перетворитися на смачний сніданок або обід.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Кабачки – 2 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Цибуля зелена – 50 гр.
- Борошно пшеничне – 6 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло оливкове – для смаження
Процес приготування:
Починаємо приготування оладок з кабачків з цибулею з підготовки кабачків. Зверніть увагу, якщо кабачки маленького розміру, то збільшіть їх кількість вдвічі. З молодих овочів зрізати шкірку не обов’язково. Ретельно промийте овочі під проточною водою і пропустіть через велику або середню терку. Далі додаємо в натерті кабачки трохи солі і залишаємо на 15 хвилин.
Після настоювання кабачки стануть більш водянистими. Можна злегка віджати руками або відправити в сито, щоб стекла зайва рідина.
В окремий посуд відправляємо пару яєць і з допомогою виделки збиваємо. Потім виливаємо збиті яйця до кабачків.
Промиваємо зелений лук, дрібно шаткуємо і всипаємо до інших компонентів.
Просіваємо борошно пшеничне і додаємо в робочу ємність. Все перемішуємо і даємо постояти 5 хвилин.
В сковороду вливаємо олію (його сміливо можна замінити на рослинна), ставимо на вогонь. Як тільки сковорода розжариться, починаємо смажити оладки. Обсмажуємо з двох боків до утворення золотистого кольору. За час обсмажування кожної сторони займе приблизно 4 хвилини.
По готовності перекладаємо оладки з кабачків з цибулею на тарілку. За бажанням можна скористатися паперовими серветками, щоб з оладок пішло зайве масло.
Приємного вам апетиту!
Кабачки для схуднення Оладки Оладки без дріжджів і без яєць ПП рецепти з кабачків Страви з кабачків на сковороді