Дріжджові оладки з ковбасою по смаку дуже нагадують пиріжки. Приготуйте оригінальне частування для своїх рідних. Страва ідеально підходить для ситного перекусу.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Варена ковбаса – 100 гр.
  • Сухі дріжджі – 10 гр.
  • Кефір – 1,5 ст.
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно пшеничне – 1 склянка
  • Цукор-пісок – 0,5 ч. л.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Приступимо до приготування оладок з ковбасою на дріжджах. Куряче яйце змішуємо з цукром і сіллю.

Сухі дріжджі розчиняємо в теплій воді і настоюють 10 хвилин. Переливаємо їх до яєчної суміші. Заливаємо кефіром кімнатної температури.

Всипаємо в масу борошно і замішуємо все до однорідності.

Нарізаємо ковбасу кубиками невеликого розміру і викладаємо їх у тісто. Перемішуємо.

Включаємо плиту і нагріваємо сковороду з олією. Відправляємо оладки обсмажуватися до яскравого рум’янцю.

Гарячі оладки спершу викладаємо на паперову серветку, щоб в неї вбралися надлишки олії. Після можна подавати до столу. Готово!

Дріжджові оладки з яйцями Оладки без молока Оладки без розпушувача Оладки на кефірі Оладки на кефірі класичні