Дріжджові оладки з ковбасою по смаку дуже нагадують пиріжки. Приготуйте оригінальне частування для своїх рідних. Страва ідеально підходить для ситного перекусу.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Варена ковбаса – 100 гр.
- Сухі дріжджі – 10 гр.
- Кефір – 1,5 ст.
- Яйце – 1 шт.
- Борошно пшеничне – 1 склянка
- Цукор-пісок – 0,5 ч. л.
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Приступимо до приготування оладок з ковбасою на дріжджах. Куряче яйце змішуємо з цукром і сіллю.
Сухі дріжджі розчиняємо в теплій воді і настоюють 10 хвилин. Переливаємо їх до яєчної суміші. Заливаємо кефіром кімнатної температури.
Всипаємо в масу борошно і замішуємо все до однорідності.
Нарізаємо ковбасу кубиками невеликого розміру і викладаємо їх у тісто. Перемішуємо.
Включаємо плиту і нагріваємо сковороду з олією. Відправляємо оладки обсмажуватися до яскравого рум’янцю.
Гарячі оладки спершу викладаємо на паперову серветку, щоб в неї вбралися надлишки олії. Після можна подавати до столу. Готово!
Дріжджові оладки з яйцями Оладки без молока Оладки без розпушувача Оладки на кефірі Оладки на кефірі класичні