Для апетитного перекусу або навіть сніданку можна приготувати пишні оладки з начинкою з ковбаси, сиру і помідорів. Просте блюдо виходить дуже ситним, тягучий сир всередині зробить його ще більш бажаним.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Варена ковбаса – 100 гр.
  • Сир Пармезан – 70 гр.
  • Помідори свіжі – 1 шт.
  • Цибуля зелена – за смаком
  • Кефір – 1,5 склянки
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно пшеничне – 1 склянка
  • Цукор-пісок – 0,5 ч. л.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Сода харчова – 0,5 ч. л.
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Готувати оладки з ковбасою, сиром і помідорами просто! Подрібнимо продукти для начинки. Сир слід натерти на тертці, решту просто нарізаємо ножем.

кефір кімнатної температури додаємо сіль і цукор. Сюди ж розбиваємо яйце. Збиваємо до однорідності.

Просіваємо борошно разом з содою і гарненько збиваємо тісто віночком.

В отримане повітряне тісто висипаємо начинку. Перемішуємо і даємо настоятися 5-10 хвилин.

Нагріваємо сковороду з маслом і викладаємо густі оладки з начинкою.

Смажимо з одного боку 3-4 хвилини на помірному вогні. Потім перевертаємо і підрум’янюємо іншу сторону.

Оладки з апетитною начинкою з ковбаси, сиру і помідора готові. Подавати до столу рекомендується в теплому вигляді!

Оладки без дріжджів з содою і яйцями Оладки з ковбасою Оладки з содою Оладки на кефірі без дріжджів Оладки на кефірі на швидку руку Оладки на сніданок Оладки-піца на кефірі