Для апетитного перекусу або навіть сніданку можна приготувати пишні оладки з начинкою з ковбаси, сиру і помідорів. Просте блюдо виходить дуже ситним, тягучий сир всередині зробить його ще більш бажаним.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Варена ковбаса – 100 гр.
- Сир Пармезан – 70 гр.
- Помідори свіжі – 1 шт.
- Цибуля зелена – за смаком
- Кефір – 1,5 склянки
- Яйце – 1 шт.
- Борошно пшеничне – 1 склянка
- Цукор-пісок – 0,5 ч. л.
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Сода харчова – 0,5 ч. л.
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Готувати оладки з ковбасою, сиром і помідорами просто! Подрібнимо продукти для начинки. Сир слід натерти на тертці, решту просто нарізаємо ножем.
кефір кімнатної температури додаємо сіль і цукор. Сюди ж розбиваємо яйце. Збиваємо до однорідності.
Просіваємо борошно разом з содою і гарненько збиваємо тісто віночком.
В отримане повітряне тісто висипаємо начинку. Перемішуємо і даємо настоятися 5-10 хвилин.
Нагріваємо сковороду з маслом і викладаємо густі оладки з начинкою.
Смажимо з одного боку 3-4 хвилини на помірному вогні. Потім перевертаємо і підрум’янюємо іншу сторону.
Оладки з апетитною начинкою з ковбаси, сиру і помідора готові. Подавати до столу рекомендується в теплому вигляді!
Оладки без дріжджів з содою і яйцями Оладки з ковбасою Оладки з содою Оладки на кефірі без дріжджів Оладки на кефірі на швидку руку Оладки на сніданок Оладки-піца на кефірі