Солодкі оладки з родзинками виходять ніжними і повітряними. За допомогою кефіру тісто виходить максимально пористим. Оцініть рецепт для сімейного сніданку або чаювання.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Борошно пшеничне – 1,5 склянки
- Кефір – 1 склянка
- Яйце – 2 шт.
- Розпушувач тіста – 0,5 ч. л.
- Цукор-пісок – 2 ст. л.
- Родзинки – 150 гр.
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Щоб приготувати оладки з родзинками на кефірі, в глибокій посуді розбиваємо яйця. До них всипаємо цукор, розмішуємо вміст.
Вливаємо до яєчної маси кефір, просіваємо борошно і розпушувач.
Ретельно замішуємо масу до однорідної консистенції.
Родзинки заздалегідь заливаємо холодною водою. Отмачиваем хвилин 20 і віджимаємо. Додаємо продукт у тісто і знову перемішуємо.
Нагріваємо сковороду вливаємо потрібну кількість олії і викладаємо оладки. Смажимо на середньому вогні до готовності.
Оладки з родзинками на кефірі подаємо до столу в теплому вигляді. Приємного чаювання.
Оладки без дріжджів і без соди Оладки без молока Оладки з розпушувачем Оладки класичні Оладки на кефірі без дріжджів Оладки на кефірі без дріжджів з розпушувачем Оладки на кефірі без соди