Овочеве рагу корисне і дуже економне блюдо, його просто готувати, а нагодувати їм можна всю сім’ю. У хід підуть різні овочі, які ви знайдете у себе на грядці. Таке соковите і смачне блюдо підійде для будь-якого прийому їжі.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Капуста білокачанна – 0,3 – 0.5 кг
  • Морква – 1 шт.
  • Кабачки – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Часник – 2 – 3 зуб.
  • Томатна паста – 1 – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Вода – 0,5 склянки
  • Зелень – за смаком

Процес приготування:

Готувати овочеве рагу без м’яса і картоплі просто! Овочі вимити. Якщо кабачок молодий, то чистити його і видаляти насіння не потрібно, просто наріжте його кубиками.

Капусту наріжте тонкою соломкою, трохи пам’ятаєте її руками.

З цибулі і часнику зніміть лушпиння, дрібно наріжте їх. Моркву очистіть і натріть на тертці.

Томатну пасту розведіть водою і посоліть.

Всі подрібнені овочі перекладіть в чашу мультиварки, приправте їх по смаку. Влийте томатну суміш, перемішайте. Виберіть режим «Гасіння» і встановіть таймер на 30-35 хвилин. Можна тушкувати овочі в сковорідці під кришкою на повільному вогні.

Готове рагу посипте рубаною зеленню і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Дієтичне овочеве рагу Овочеве рагу без м'яса Овочеве рагу з кабачками і капустою Овочеве рагу з кабачками і морквою Овочеве рагу з капустою Страви з кабачків Страви з кабачків на сковороді