Кабачкові оладки з манкою можуть стати хорошою альтернативою оладок з додаванням борошна. Це універсальне блюдо, його можна подавати до чаю, овочевих салатів або основних страв.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Кабачки – 1 – 2 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Манна крупа – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Олія соняшникова – 2 – 3 ст. л.

Процес приготування:

Як приготувати оладки з кабачків з манкою? Кабачки краще вибирати молоді невеликого розміру, їх не потрібно буде очищати від шкірки. Овочі добре помийте і наріжте на крупній тертці. Додати до кабачків сіль, перемішайте і залиште на 15 хвилин, після чого відіжміть їх від утворився соку.

Розбийте в кабачки одне яйце.

Всипте до кабачків манну крупу, замісіть тісто і залиште на 20-25 хвилин, щоб манка набухла.

Добре розігрійте сковороду, влийте соняшникову олію, викладайте на неї невеликими порціями кабачкове тісто, формуючи оладки, і запікайте їх з двох сторін.

Готові оладки покладіть на серветки, щоб позбутися від надлишків олії, після чого можна подавати їх до столу.

Приємного апетиту!

Дієтичне оладки з кабачків Коржі з кабачків на сковороді Оладки з кабачків Оладки з кабачків класичні Оладки з кабачків на сковороді Страви з кабачків Страви з кабачків на сковороді