Рагу з шматочків тушкованих овочів з грибами і м’ясом – ароматне гаряче блюдо. Воно поживне і при цьому його легко приготувати з найпростіших інгредієнтів з допомогою незамінною кухонних помічниці.
Інгредієнти: на 5 порц.
- М’ясо – 500 гр.
- Гриби – 250 гр.
- Картопля – 4 шт.
- Кабачки – 1 шт.
- Помідори свіжі – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Сіль – 1 ст. л.
- Часник – 2 зуб.
- Масло рослинне – 120 гр.
- Вода – 2 склянки
Процес приготування:
Шматок м’яса промийте, обсушіть рушником і наріжте невеликими квадратами.
Цибулю очистіть, сполосніть і нарізуйте кубиками.
Моркву очистіть, промийте і натріть на тертці крупно.
Встановіть в мультиварці режим «Випічка», влийте олію, покладіть в чашу м’ясо, перемішайте і готуйте 30 хвилин. Всипте овочі до м’яса, перемішайте і тушкуйте 10 хвилин до сигналу.
Очищений і промитий картоплю наріжте кубиками. Перець і помідори помийте. У перцю вирізати плодоніжку і приберіть насіння, після чого подрібніть його з томатами кубиком.
Гриби нарізайте пластинами.
Після сигнального призову мультиварки, покладіть в чашу овочі, додайте сіль і спеції, при бажанні і влийте воду.
Тушкуйте рагу на тому ж режимі ще 50 хвилин або поставте програму «Тушкування» на 1,5 години. Подавайте рагу з гарячим овочевим салатом або маринованими огірками.
Приємного апетиту!
Кабачки з помідорами Овочеве рагу Овочеве рагу з кабачками і морквою Овочеве рагу з кабачків і помідором Овочеве рагу з помідорами Овочеве рагу ПП