Рагу з шматочків тушкованих овочів з грибами і м’ясом – ароматне гаряче блюдо. Воно поживне і при цьому його легко приготувати з найпростіших інгредієнтів з допомогою незамінною кухонних помічниці.


Інгредієнти: на 5 порц.

  • М’ясо – 500 гр.
  • Гриби – 250 гр.
  • Картопля – 4 шт.
  • Кабачки – 1 шт.
  • Помідори свіжі – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Сіль – 1 ст. л.
  • Часник – 2 зуб.
  • Масло рослинне – 120 гр.
  • Вода – 2 склянки

Процес приготування:

Шматок м’яса промийте, обсушіть рушником і наріжте невеликими квадратами.

Цибулю очистіть, сполосніть і нарізуйте кубиками.

Моркву очистіть, промийте і натріть на тертці крупно.

Встановіть в мультиварці режим «Випічка», влийте олію, покладіть в чашу м’ясо, перемішайте і готуйте 30 хвилин. Всипте овочі до м’яса, перемішайте і тушкуйте 10 хвилин до сигналу.

Очищений і промитий картоплю наріжте кубиками. Перець і помідори помийте. У перцю вирізати плодоніжку і приберіть насіння, після чого подрібніть його з томатами кубиком.

Гриби нарізайте пластинами.

Після сигнального призову мультиварки, покладіть в чашу овочі, додайте сіль і спеції, при бажанні і влийте воду.

Тушкуйте рагу на тому ж режимі ще 50 хвилин або поставте програму «Тушкування» на 1,5 години. Подавайте рагу з гарячим овочевим салатом або маринованими огірками.

Приємного апетиту!

Кабачки з помідорами Овочеве рагу Овочеве рагу з кабачками і морквою Овочеве рагу з кабачків і помідором Овочеве рагу з помідорами Овочеве рагу ПП