Овочеве рагу з баклажанів – прекрасне блюдо для легкого й корисного вечері. Яскравий, насичений смак і пряний аромат не залишать байдужими навіть гурманів!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Баклажан – 2 шт.
- Помідори свіжі – 3 шт.
- Болгарський перець солодкий – 2 шт.
- Морква – 2 шт.
- Масло рослинне – для смаження
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Щоб приготувати овочеве рагу з баклажанів, овочі ретельно промиваємо. Моркву очищаємо і натираємо її на крупній тертці.
Баклажани ріжемо кубиками приблизно 1,5*1,5 см, щоб вони не були занадто маленькими і добре почувалися в рагу.
Перець очищаємо від насіння, ріжемо на невеликі квадратики. Таким же чином нарізаємо помідори.
Рослинне масло розігріваємо на сковороді. Добавляем в нього сіль і перець, викладаємо моркву, перець і помідори. Перемішуємо і смажимо 5 хв.
Зменшуємо вогонь і викладаємо баклажани. Тушкуємо рагу 30-35 хв
Приємного апетиту!
Дієтичне овочеве рагу Овочеве рагу без м'яса Овочеве рагу з баклажанами Овочеве рагу з баклажанами на сковороді Овочеве рагу з баклажанами та помідорами