Кабачки і баклажани в даний час досить популярні в якості основних інгредієнтів для приготування овочевого рагу. У раціоні ці овочі займають міцні позиції завдяки тому, що з них просто готувати. Перед вами простий рецепт приготування овочевого рагу з кабачків і баклажанів з використанням мультиварки.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Кабачки – 150 гр.
  • Баклажан – 1 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Морква – 1 шт.
  • Вода – 60 мл
  • Часник сушений – 0.25 ч. л.
  • Томатна паста – 0,5 ст. л.
  • Масло рослинне – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати рагу з кабачків і баклажанів в мультиварці? Ріпчасту цибулю очистіть і наріжте півкільцями.

мультиварочную чашу вливаємо олію, активуємо режим «Смаження», після розігрівання обсмажуємо цибулю приблизно 5 хвилин.

Болгарський перець промийте, після видалення насіння покришіть кубиками невеликого розміру. Моркву очистіть, промийте під проточною водою і наріжте тонкими кружечками.

До репчатому цибулі додаємо перець з морквою, все перемішуємо і обсмажуємо.

Кабачок промийте і поріжте у вигляді кубиків.

Далі відправляємо нарізаний кабачок в мультиварку до інших овочів.

Вимиті баклажани нарізаємо кубиками середнього розміру.

Всипаємо баклажан в мультиварочную чашу до підготовлюваних овочів.

У воді необхідно розчинити томатну пасту, сушений часник і сіль, потім додати заливку в овочеву суміш. Все перемішуємо, включаємо режим «Гасіння» і готуємо рагу 30 хвилин.

Соковите і ароматне рагу з кабачків і баклажанів готово! Подавайте страву до столу в гарячому вигляді.

Приємного вам апетиту!

Кабачки з баклажанами Овочеве рагу без картоплі Овочеве рагу з баклажанами Овочеве рагу з кабачками в мультиварці Овочеве рагу з кабачками і баклажанами