Овочеве рагу послужить ситним гарніром до ваших основних гарячих страв. Крім того, ароматна закуска підходить і для вегетаріанської кухні.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Картопля – 0,5 кг
  • Кабачки – 1 шт.
  • Капуста білокачанна – 250 гр.
  • Помідори свіжі – 3 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Томатна паста – 2 ст. л.
  • Вода – 1 склянка
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Зелень – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Як почати готувати овочеве рагу з капустою? Ретельно промиваємо всі продукти. Очищаємо овочі від шкірки.

Нарізаємо картоплю шматочками середнього розміру. На час можна залити холодною водою.

Подрібнюємо капусту тонкою соломкою.

Дрібно нарізаємо цибулю і моркву.

Кабачок і солодкий перець нарізаємо невеликими кубиками.

Помідори ошпарюємо окропом, потім знімаємо з них шкірку і дрібно нарізаємо.

В окремому посуді змішуємо томатну пасту і склянку холодної води.

Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Викладаємо в неї всі овочі і обсмажуємо 7-10 хвилин.

Вливаємо до овочів заправку з томатної пасти, солимо і перчимо за смаком. Продовжує гасити на повільному вогні 20 хвилин.

Після повної готовності овочеве рагу можна розкладати по тарілках. Прикрашаємо блюдо свіжою зеленню і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Картопля з кабачками на сковороді Овочеве рагу Овочеве рагу з кабачками і капустою Овочеве рагу з кабачків і помідором Овочеве рагу з кабачків, перцем і помідором