Овочеве рагу послужить ситним гарніром до ваших основних гарячих страв. Крім того, ароматна закуска підходить і для вегетаріанської кухні.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Картопля – 0,5 кг
- Кабачки – 1 шт.
- Капуста білокачанна – 250 гр.
- Помідори свіжі – 3 шт.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Томатна паста – 2 ст. л.
- Вода – 1 склянка
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Зелень – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Як почати готувати овочеве рагу з капустою? Ретельно промиваємо всі продукти. Очищаємо овочі від шкірки.
Нарізаємо картоплю шматочками середнього розміру. На час можна залити холодною водою.
Подрібнюємо капусту тонкою соломкою.
Дрібно нарізаємо цибулю і моркву.
Кабачок і солодкий перець нарізаємо невеликими кубиками.
Помідори ошпарюємо окропом, потім знімаємо з них шкірку і дрібно нарізаємо.
В окремому посуді змішуємо томатну пасту і склянку холодної води.
Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Викладаємо в неї всі овочі і обсмажуємо 7-10 хвилин.
Вливаємо до овочів заправку з томатної пасти, солимо і перчимо за смаком. Продовжує гасити на повільному вогні 20 хвилин.
Після повної готовності овочеве рагу можна розкладати по тарілках. Прикрашаємо блюдо свіжою зеленню і подаємо до столу. Приємного апетиту!
Картопля з кабачками на сковороді Овочеве рагу Овочеве рагу з кабачками і капустою Овочеве рагу з кабачків і помідором Овочеве рагу з кабачків, перцем і помідором