Дуже смачною виходить овочеве рагу з курячою грудкою в духовці. Навіть самі звичайні продукти, приготовлені в духовці можуть стати справжнім кулінарним шедевром і прикрасити будь-який святковий обід. Ніжне куряче м’ясо, запечене з овочами – це саме той варіант.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряча грудка – 1 шт.
- Картопля – 4 – 5 шт.
- Капуста Брокколі – 150 гр.
- Квасоля стручкова – 250 гр.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля червоний – 1 головка
- Масло соняшникова – 5 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Приправа для курки – за смаком
Процес приготування:
Овочі помийте, очистіть і наріжте великими кубиками, брокколі розберіть на суцвіття.
Подрібнені овочі змішайте в мисці, додайте олію, сіль і спеції. Курячу грудку обмийте, наріжте кубиками і додайте до овочів, перемішайте.
Застеліть форму фольгою, викладіть в неї овочі і м’ясо, накрийте форму другим листом фольги і щільно закріпіть краю. Запікайте рагу в духовці при 200 градусах 75 хвилин.
Потім зніміть верхній аркуш фольги і готуйте ще 15-20 хвилин. Готове Рагу, за бажанням перед подачею на стіл посипте його тертим сиром.
Приємного апетиту!
Овочеве рагу з картоплею і капустою Овочеве рагу з квасолею Овочеве рагу з курячою грудкою (філе) Овочеве рагу з м'ясом Овочеве рагу з м'ясом і капустою Овочеве рагу з м'ясом, капустою і картоплею Овочеве рагу ПП