Овочеве рагу з м’ясом, кабачками, картоплею, капустою – корисно, смачно і дуже доступно. Це найкращий варіант для обіду або вечері, ви отримаєте збалансований набір поживних речовин і вітамінів в одній тарілці, ніхто не піде з-за столу без добавки.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Картопля – 4 шт.
- Помідори свіжі – 2 шт.
- Кабачки – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Яловичина – 300 гр.
- Вода – 250 мл
- Часник – 1 – 3 зуб.
- Капуста білокачанна – 0,4 шт.
- Томатна паста – 2 ст. л.
- Олія соняшникова – 3 ст. л.
- Петрушка – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування овочевого рагу з м’ясом, кабачками, картоплею, капустою? М’ясо помийте, обсушити, наріжте кубиками.
Викладіть його на розігріту сковороду і обсмажте до золотистої скоринки, потім влийте трохи води і тушкуйте під закритою кришкою 1 годину.
Овочі добре помийте і очистіть. Моркву наріжте тонкими кружечками.
Молоді кабачки від шкірки очищати не обов’язково, просто наріжте їх скибочками.
Капусту дрібно нашаткуйте.
З помідорів зніміть шкірку, м’якоть наріжте дрібними кубиками.
Картоплю наріжте невеликими часточок.
На сковороду до м’яса покладіть моркву, кабачки, перемішайте і смажте 5-7 хвилин, поки морква не стане м’якою.
Потім додайте капусту, картоплю і помідори, перемішайте і тушкуйте все разом 5 хвилин.
Томатну пасту розведіть з водою, влийте її на сковорідку, перемішайте і тушкуйте рагу 25 хвилин.
Потім додайте подрібнений часник, сіль і перець за смаком, перемішайте, дайте страві потомитися ще пару хвилин і зніміть сковорідку з вогню.
Перед подачею посипте рагу січеною зеленню.
Приємного апетиту!
Кабачки з м'ясом на сковороді Кабачки на сковороді швидко і смачно Овочеве рагу з картоплею Овочеве рагу з помідорами ПП рецепти з кабачків