Якщо ви зібралися виїхати на природу і посмажити шашлик, не забудьте прихопити з собою заготівлю з овочів, приготовлену заздалегідь. Соковитий і легкий гарнір зробить ваш пікнік яскравим і незабутнім.
Інгредієнти: на 3 порції.
- Цукіні – 1 шт.
- Болгарський перець солодкий – 200 гр.
- Капуста Брокколі – 100 гр.
- Часник – 3 зуб.
- Масло оливкове – 2 ст. л.
- Сіль – 0.5 ч. л.
- Перець чорний мелений – 1 щіпка
Процес приготування:
Як приготувати овочі на мангалі у фользі? Вимийте овочі і трохи просушіть або промокніть рушником. Кабачок наріжте невеликими довгастими шматками.
Перець очистіть від плодоніжок і насіння і наріжте смужками.
Помідори розділіть на чвертки і видаліть серцевину.
Брокколі розділіть на невеликі суцвіття.
З часнику видалити лушпиння і наріжте тонкими пластинами.
Складіть всі інгредієнти в миску, додайте сіль і перець, трохи полийте олією.
Розкладіть фольгу на стіл, змастіть маслом і викладіть інгредієнти.
Загорніть фольгу конвертом і беріть з собою на природу. Таких упаковок можна зробити кілька для великої компанії.
Викладіть конверти з фольги на решітку і готуйте 20 хвилин на середньому жарі. Подавайте соковиті овочі до шашлику або просто з соусом.
Приємного апетиту!
Овочі гриль на мангалі