Якщо ви зібралися виїхати на природу і посмажити шашлик, не забудьте прихопити з собою заготівлю з овочів, приготовлену заздалегідь. Соковитий і легкий гарнір зробить ваш пікнік яскравим і незабутнім.


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Цукіні – 1 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 200 гр.
  • Капуста Брокколі – 100 гр.
  • Часник – 3 зуб.
  • Масло оливкове – 2 ст. л.
  • Сіль – 0.5 ч. л.
  • Перець чорний мелений – 1 щіпка

Процес приготування:

Як приготувати овочі на мангалі у фользі? Вимийте овочі і трохи просушіть або промокніть рушником. Кабачок наріжте невеликими довгастими шматками.

Перець очистіть від плодоніжок і насіння і наріжте смужками.

Помідори розділіть на чвертки і видаліть серцевину.

Брокколі розділіть на невеликі суцвіття.

З часнику видалити лушпиння і наріжте тонкими пластинами.

Складіть всі інгредієнти в миску, додайте сіль і перець, трохи полийте олією.

Розкладіть фольгу на стіл, змастіть маслом і викладіть інгредієнти.

Загорніть фольгу конвертом і беріть з собою на природу. Таких упаковок можна зробити кілька для великої компанії.

Викладіть конверти з фольги на решітку і готуйте 20 хвилин на середньому жарі. Подавайте соковиті овочі до шашлику або просто з соусом.

Приємного апетиту!

Овочі гриль на мангалі