Ніщо так не прикрашає відпочинок на природі або сімейний пікнік, як свіжі ароматні овочі на мангалі з часником. Ця відмінна закуска асоціюється з літом, в жаркий день ця страва може стати повноцінним обідом або полуденком для всієї вашої сім’ї. Його по достоїнству оцінять як дорослі, так і діти.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Баклажан – 150 гр.
  • Помідори свіжі – 150 гр.
  • Часник – 3 зуб.
  • Кріп – 1 пучок
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Приступимо до готування овочів на мангалі з часником. Баклажан помити, нарізати кільцями. Перекласти кільця баклажана в миску з підсоленою водою, залишити на півгодини. Помідори помити, просушити на паперовому рушнику, також нарізати кружечками. Дістати баклажани з води, перекласти їх до помідорів. Овочі посолити за смаком.

Кріп помити, просушити на кухонному рушнику, дрібно порубати. Часник очистити, натерти на дрібній тертці.

Посипати баклажани з помідорами сумішшю кропу і часнику, акуратно все перемішати.

На решітку викласти підготовлені овочі. Обсмажити баклажани з помідорами на мангалі на тліючих вугіллях до пускання соку овочами і зарум’янювання (близько 15 хвилин).

Готові овочі на мангалі з часником перекласти в блюдо і подавати до столу. Сім’я точно оцінить ці смачні овочі!

Баклажани і помідори на мангалі Баклажани на мангалі Овочі гриль на мангалі